Taking too long? Close loading screen.

Szállás

Szobák a főépületben
Apartmanok
Szobák az alsó épületben
Társalgó
Teakonyha
Étkező

Szobák a főépületben

A panzió nyolc kétágyas szobában kínál szállást, melyek mindegyike pótágyazható. Minden szoba standard fürdőszobával (fürdőszobai törölközők, mosdó, zuhanyozó, WC) és televízióval rendelkezik. A déli fekvésű szobákhoz egy kis erkély is tartozik.

Apartmanok

A panzió két családi, háromágyas lakosztályban kínál szállást, melyek mindegyike két pótággyal rendelkezik. Az apartman két szobából és egy nagy átriumból áll. A hálószobában egy egyszemélyes ágy és egy franciaágy található, a hálószobáhozpedig egy kis erkély is tartozik. A nappaliban székekkel ellátott asztal, egy kis asztal, vízforralóval, műholdas TV-vel, kanapéval és sarok kanapéval, amely pótágyaként is használható. Minden apartman standard fürdőszobával / mosdóval, zuhanyzóval, WC-vel van felszerelve. Az apartmanok északi irányúak, és a Baranec-hegyre néznek.

Szobák az alsó épületben

A szobák kétágyasak, pótágy nélkül és TV nélkül, de közvetlen kilátással az Alacsony-Tátra és Liptó területére. Minden szobához fürdőszoba tartozik. A folyosón konyhasarok áll rendelkezésre a hideg ételek elkészítéséhez (leltár: tányér + evőeszköz, poharak, elektromos vízforraló, hűtőszekrény).

Társalgó

A társalgó a földszinti főépületben található, az ebédlő mellett, és a vendégeknek 22:00 óráig ingyenesen áll rendelkezésre. A biliárd és a csocsó kölcsöndíj ellenében vehető igénybe.

Teakonyha

A vendégszobákban és lakosztályokban tartózkodó vendégek egy kis konyhasarokkal ellátott (vízforraló, hűtőszekrény, leltár) helyiséget használhatják hideg ételek elkészitésére.

Étkező

A vendégház saját étkezővel rendelkezik, maximum 46 férőhelyes. A reggeli kontinentális, ebédet és vacsorát csak többtagú csoportnak szolgálnak fel előzetes megrendelés után. Az étkező termei családi ünnepségekre, jubileumokra és különböző vállalati találkozókra alkalmasak.

Elérhetőségek

Cím

Penzión pod Barancom
Konská 93
032 05 Smrečany, Žiarska dolina

E-mail

penzion.podbarancom@gmail.com

Telefon

+421 918 701 661

GPS

49°8’19.291″N, 19°43’10.463″E