Taking too long? Close loading screen.

A Baranec Panzió 1000 m tengerszint feletti magasságban található.
A vendégház a Baranec hegység gyönyörű, csendes és festői domboldalán, a Žiarska dolina bejárati kapuja közelében található, amely kényelmes hozzáférést biztosít a gyönyörű Nyugat-Tátrahoz, amely már sok látogatót elbűvölt. A Liptovský Mikuláš-tól (Szentmiklós) kb. 12 km-re északkeletre és 1,5 km-re a Žiarska dolina-tól (Zsári völgy) szájától. Közvetlen a vendégház mellett a Tatranská magistrála nyomvonal vezet.

Szállás

A panzió Liptóban egyedülálló szállást kínál két újonnan felújított épületben, amelyek összekötő folyosóval vannak összekötve. A főépületben nyolc kétágyas szoba található pótággyal és két háromágyas apartmanokkal, melyek mindegyike TV-vel és erkéllyel rendelkezik. Az alsó épületben négyágyas és kétágyas szobák állnak rendelkezésre, erkély nélkül, de közvetlen kilátással az Alacsony-Tátrára és Liptóra. A vendégházban különféle társasjátékok, Petang, tollaslabda, kártyajátékok ... két fizetős tekepálya, biliárd és asztali foci.

Szolgáltatásaink

Az üdülő részét képezi többek közt egy nagyméretű füves terület és egy játszótér is, mely kiválóan alkalmas különféle labdajátékokhoz. A játszótéren hinták, mászófal és csúszdák találhatóak. Kérésre bérelhető egy 60 literes gulyásbogrács és egy kis hordozható grill kb. 10 fő részére.
A vendégház bejárata mellett egy nagy fali térkép található, amely a Nyugati-Tátra részletes nézetét mutatja, valamint a környező túraútvonalak listáját. A környéken lehetőség van kellemes sétákra, vagy igényesebb turizmusra a Nyugati-Tátra és Roháče gerincei mentén.

Árjegyzék

A vendégház gyönyörű kilátással rendelkezik az Alacsony-Tátrára és az egész Liptóra.
A szűz természet szépsége, a béke és a nyugalom biztosan megnyeri vendégeink tetszését. Elhelyezkedése és egyedülálló hangulata a legjobb választás egy családi nyaraláshoz, csoportos és egyéni turizmushoz, vállalati rendezvényekhez, családi ünnepségekhez és baráti összejövetelekre . A panzióban nincs internet-hozzáférés és a háziállatok nem engedélyezettek.

Galéria

Kiegészítő szolgáltatások

KERTI LUGAS

legfeljebb 40
fő befogadására alkalmas

Bowling

két klasszikus
tekepálya

JÁTSZÓTÉR

két hinta,
mászófal és csúszda

KONFERENCIATEREM

A terem
kapacitása 60 fő

Elérhetőségek

Cím

Penzión pod Barancom
Konská 93
032 05 Smrečany, Žiarska dolina

E-mail

penzion.podbarancom@gmail.com

Telefon

+421 918 701 661

GPS

49°8’19.291″N, 19°43’10.463″E